Jak zrobić Biznes czyli BIZNES KONTAKTY

Forum ludzi chcących skutecznie prowadzić interesy swojej firmy

Forum Polskiego Produktu

Nie jesteś zalogowany.

#1 2008-06-16 15:33:47

bakus1000
Użytkownik

Wynajem Waterball, pomysł.

Witam wszystkich.. smile  mam pomysł na stworzenie firmy wynajmującej "kule do chodzenia po wodzie" smile
Więcej informacji pod tym adresem.. www.waterwalkerz.com
Co sądzicie o takiej działalności.. może ma ktoś jakieś doświadczenie w wynajmowaniu urządzeń rozrywkowych i pomoże..
Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie odpowiedzi. smile)

2008-06-16 15:33:47

OnetKontekst
Reklama

#2 2008-08-04 01:15:41

caveman
Użytkownik

Re: Wynajem Waterball, pomysł.

Widziałem takie kule nad morzem. Gościu wynajmował dwie po 15 zł za 7 minut. Kolejka dzieciaków stała że hej, ale i dorośli też chętnie się w kulach bawili. Słyszałem, że w Polsce jakiś producent sprzedaje po 2500 zł, ale widziałem na allegro po 1500 zł razem z pompką. Sprzedający te kule twierdzi, że gdzieś wynajmują je nawet po 20 zł za 10 minut. Więc kasa chyba niezła z tego może być. Dla zainteresowanych przesyłam linka do aukcji allegro:

http://www.allegro.pl/item412373235_cho … ball_.html

tel. kontaktowy do firmy sprzedającej te kule: 0512 300 817.

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Uploaded Images

#3 2008-08-11 16:05:25

BiznesOdDawna
Użytkownik

Re: Wynajem Waterball, pomysł.

Wczoraj, weszłam na stronę internetową www.izi.pl i okazało się, że przy zmianie dostawcy prądu zaoszczędzę 2000zł rocznie. Co wy o tym myślicie? Nie wiedziałam, że aż tyle można zaoszczędzić na zmianie, poza tym nie ma dodatkowych opłat i formalności – bo można zmienić dostawce na stronie. Czy ktoś słyszał o tej stronie?

Nigdy

OnetKontekst
Reklama

<< jaki drugi kierunek studiów? | wynajem urządzeń rozrywkowych a certyfikat CE >>

Inne tematy:

Dilantin For Prevention Of Facial Twitching

Nie będzie zwolnień, jeśli przychody nie spadną

Information On Antibiotic Called Cipro

Can You Mix Seroquel Wih Paxil

Cipro Overnight Visa No Prescription Fedex

NLP kurs - gry online - marketing szeptany - Naprawa aut Łódź - przyczepy kempingowe - international calling cards - Domki letniskowe nad morzem - nagrzewnica - klimatyzacja warszawa - kalkulator kredytu hipotecznego - Wyposażenie salonów kosmetycznych - księgowość warszawa - Jedlina Zdrój - domy drewniane - kredyty konsolidacyjne
Niepoprawny login lub hasło.
ogłoszenia nieruchomości praca samochody turystyka komputery

Stopka forum