Jak zrobić Biznes czyli BIZNES KONTAKTY

Forum ludzi chcących skutecznie prowadzić interesy swojej firmy

Forum Polskiego Produktu

Nie jesteś zalogowany.

#1 2008-03-13 21:24:52

irninka
Użytkownik

Biznes na Ukrainie

Witam wszystkich forumowiczow!
Od trzech lat mieszkam na Ukrainie w Tarnopolu i wlasnie mysle nad otwarciem biznesu.
Pomyslow mam sporo,a ze jest to rynek bardzo chlonny i dopiero rozwijajacy sie,to praktycznie kazdy pomysl wypali.
Jest tylko problem w sfinansowaniu projektu,gdyz nie posiadam zbyt wiele wlasnych srodkow.
Moge zaoferowac wspolprace,pomoc w otwarciu biznesu,oraz tlumaczenia rosyjski,ukrainski.
Mateusz

2008-03-13 21:24:52

OnetKontekst
Reklama

#2 2008-03-26 11:46:33

irena
Użytkownik

Re: Biznes na Ukrainie

irninka napisał:

Witam wszystkich forumowiczow!
Od trzech lat mieszkam na Ukrainie w Tarnopolu i wlasnie mysle nad otwarciem biznesu.
Pomyslow mam sporo,a ze jest to rynek bardzo chlonny i dopiero rozwijajacy sie,to praktycznie kazdy pomysl wypali.
Jest tylko problem w sfinansowaniu projektu,gdyz nie posiadam zbyt wiele wlasnych srodkow.
Moge zaoferowac wspolprace,pomoc w otwarciu biznesu,oraz tlumaczenia rosyjski,ukrainski.
Mateusz

Cześć Mateusz, Jestem zainteresowan podjęciem tematu Ukrainy proszę o podanie namiarów do bezpośredniego kontaktu z tobą.
Pozdrawiam
Irena

#3 2008-03-29 18:12:20

irninka
Użytkownik

Re: Biznes na Ukrainie

Czesc Irena!
Narazie jestem w Austrii,ale jak cos to pisz mi na irninka@wp.pl
Pozdrawiam
Mateusz

Nigdy

OnetKontekst
Reklama

<< Outsourced Credit Control – TAK-Outsourcing | Młody człowiek chcący zarobic...! >>

Inne tematy:

List Of Ingredients In Effexor Xr

Taking Clomid And Blood Clotting Disorder

Zantac Online Kaufen >> Generisch Hergestelltes Zantac

Lioresal/25mg X 90 (pill) | Quinine/300mg X 60 (pill)

PandaLabs ostrzega przed phishingiem

tłumaczenia przysięgłe duński - przeprowadzki kraków - Lampy - projekty domów drewnianych - Perfumy - Opisy do gg - fotografia - automatyka - obrączki - Pozycjonowanie Gdańsk - kalkulator kredytowy - praca sprzedaż - Wyposażenie salonów kosmetycznych - pasmanteria - Porównywarka cen
Niepoprawny login lub hasło.
ogłoszenia nieruchomości praca samochody turystyka komputery

Stopka forum