Forum ludzi chcących skutecznie i z klasą prowadzić Biznes...
Nie jesteś zalogowany.
Witam. Mam pytanie do osób siedzących trochę w ebiznesie. Czy biznes domenowy to faktycznie opłacalne zajęcie? Czy opłaca się wymyślać jakieś ciekawe nazwy i potem próbować zainteresować nimi np. firmy, których działalność wiąże się z naszą nazwą? Oczywiście nie chodzi mi tu o podkupywanie zarejestrowanych nazw firm, ale raczej o wyrazy bądź zwroty będące w powszechnym użyciu, które mogłoby być ciekawą reklamą do niektórych przedsiębiorstw ![]()
Jaqb napisał:
Witam. Mam pytanie do osób siedzących trochę w ebiznesie. Czy biznes domenowy to faktycznie opłacalne zajęcie? Czy opłaca się wymyślać jakieś ciekawe nazwy i potem próbować zainteresować nimi np. firmy, których działalność wiąże się z naszą nazwą? Oczywiście nie chodzi mi tu o podkupywanie zarejestrowanych nazw firm, ale raczej o wyrazy bądź zwroty będące w powszechnym użyciu, które mogłoby być ciekawą reklamą do niektórych przedsiębiorstw
Wydaje mi się, że jeśli masz jakąś sensowną nazwę, możesz próbować uderzać do firm i próbować ich przekonać, że dzięki tej nazwie ich firma zostanie rekinem internetu ![]()
|
Adresy firm Polskie firmy, Panorama firm www.pcm.pl/493-4499… |
Międzyzdroje Międzyzdroje www.miedzyzdroje.na… |
E-learning Profesjonalne kursy językowe www.supermemo.pl/el… |
wynajem aut gdańsk wynajem aut gdańsk www.auto-krzysztof.… |
FORUM GSM - MOJA KOMÓRKA rozwiażemy twój problem z komórką www.moja-komorka.na… |
wina Spirio sklep z winami wina świata www.spirio.pl |
buty dziecięce buty dziecięce e-zygzak.pl/sklep/d… |
cms systemy cms www.reddot.pl |
Chłopi streszczenie i opracowanie chlopi.klp.pl/a-553… |
Oferty pracy aktualne oferty pracy. praca.gratka.pl/ |
obrusy najwyższej jakości produkty z lnu www.lnianysalon.pl |
oprogramowanie biznesowe Serwis oprogramowania dla firm oprogramowanie.nf.p… |
ogłoszenia motoryzacyjne dodaj darmowe ogłoszenie ofertownia.pl |
Porównywarka Cen Najtańsze zakupy w internecie kupuj.net.pl |
Gosieniecki Adam Gosieniecki strona domowa www.gosieniecki.pl |