Witam bardzo serdecznie:)
Jestem studentem warszawskiej SGH i bardzo chętnie za niewielką opłatą pomogę w napisaniu biznesplanu.
Swoje ogłoszenie w szczególności kieruję do nowo rozpoczynających swoją działalność, ale chętnie pomogę również
przedsiębiorcom już funkcjonującym na rynku. Posiadam doświadczenie w pisaniu biznesplanu na potrzeby instytucji,
udzielających dotacje na rozpoczęcie działalności gospodarczej (np. Urząd Pracy). Wszystkim zainteresowanym
chętnie podeślę zrealizowany przeze mnie biznes plan, który został zaaprobowany przez Urząd Pracy w Gdyni
(zleceniodawca otrzymał bezzwrotną pożyczkę w wysokości 12000zł na rozpoczęcie działalności gospodarczej).
Kontakt:
e-mail: lukasz_patola@wp.pl
GG: 4619588
Jak myślicie jakie są najlepsze pomysły, żeby napisać biznes plan?
Łukasz! Jeżeli szukasz pracy i masz do zaoferowania usługę to zarejestruj się też na financetender.com. Dowiedziałam się o nich niedawno, ale myślę, że mają potencjał. Nie zaszkodzi spróbować. Daj znać jak poszło. ![]()
I think the quote from the director of the Ft. Lauderdale International Film Festival, where we had our official U.S. premiere and won the Independent Spirit Award, really said it best for us: "Fascinating. Enlightening. Frightening. A Chemical Reaction kept my audience rapt with attention! This film should be required viewing." Audiences are moved. The criticism has come mostly from people who haven't seen it yet. They hear that it's a film about lawn chemicals and immediately judge it to be a ho-hum bummer of a film, or this educational diatribe best viewed in a college class. It's really a human interest story about the spirit of a community. It's about the difference just one person can make. We actually invoke that great Margaret Mead quote in the film, the one about how the only real change comes from just a few people.
led street lights