Jak zrobić Biznes czyli BIZNES KONTAKTY

Forum ludzi chcących skutecznie prowadzić interesy swojej firmy

Forum Polskiego Produktu

Nie jesteś zalogowany.

#1 2007-07-18 23:09:00

kater
Użytkownik

Zarób na mojej głowie

Od 3 lat hobbistycznie jestem pomysłodawcą wynalazcą. Mam zapisanych ponad 50 pomysłów na biznes począwszy od małego gadżetu za przysłowiową złotówkę, po większą korporacją niż "microsoft". Do każdego mojego pomysłu napisałem oczywiście biznesplan, oraz postarałem się o nadanie im mojego autorstwa. Kilkakrotnie próbowałem udać się z pomysłami do osób bogatych, lecz bez większego sukcesu. dziś znalazłem bardzo ciekawą książkę w internecie "bogaty ojciec, biedny ojciec" Roberta Kiyosaki i po raz kolejny zdecydowałem się spróbować swojej szansy i siły przebicia. Jestem bardzo inteligentny i Zostanę najbogatszym człowiekiem na świecie i tylko od Ciebie zależy czy się do tego przyczynisz i zarobisz coś na mojej głowie, czy puścisz płazem to co teraz czytasz. Jestem Bogiem pomysłów i wszechobecnej reklamy, daj mi szanse jeśli masz kapitał (bo ja nie mam) a Ja Ci dam te parę procent (poważnie wszystko do dogadania)
   Może dokładniej: szukam sponsora, który wyłoży od 100tyś ale to dość mało do max moim i nie tylko moim zdaniem to 500tyś na prototyp "czegoś (tajemniczy)(coś czego jeszcze nie ma, a Polska, cała Polska niezależnie od klasy człowieka będzie z tego korzystać) Chodzi mi o konkretny pomysł, ale jeśli odpiszesz na mój adres e-mail i pomysł Ci sie nie spodoba to możesz wybrać coś innego dla siebie z mojej listy. ADRES E_MAIL: kater_01@o2.pl
   POLACY! BOGACI POLACY! CZemu NIE inwestujeCię w INNOWACJE? Przecież polska jest tak chłonnym rynkiem na nowości że to nieporozumienie że tak powiem. ZRÓBMY COŚ Z TYM, Napisz do mnie i zainwestuj a zmienię Polskę i Świat przyrzekam!!!

2007-07-18 23:09:00

OnetKontekst
Reklama

#2 2007-07-20 11:26:18

smut
Użytkownik

Re: Zarób na mojej głowie

Najbogatszy to ja będę... poza tym powodzenia, ale wątpie, żeby ktoś coś zainwestował. Załóż DG, postaraj się coś chociażby małego osiągnąć i zwróć się do Aniołów Biznesu

#3 2007-08-17 15:00:12

kater
Użytkownik

To może inaczej... gdzie mam się udać z moimi pomysłami, żeby mnie ktoś zauważył i "wykorzystał"?

#4 2007-09-25 23:11:14

Lemon
Użytkownik

Jesli tak to robisz to musisz miec znajomości.

Pozatym nikt tak nierobi.

Pomysł to = prototyp + rysunki techniczne (teraz wszystko w 3d) + biznes plan + badanie rynku.

I taki pomysł może dopiero zainteresować kogoś.

A tak pozatym prototyp może jest najdroższy ale bez przesady 100tys++?? Samolot jest jakis??

Ale jezeli jestes taki dobry to znam tylko jeden klub Aniołów biznesu w Polsce.

www.polban.pl

Ostatnio edytowany przez Lemon (2007-09-25 23:50:00)

#5 2008-09-29 14:08:38

kg
Użytkownik
Od: Poznań
Serwis

Jesli jeszcze szukasz inwestora, to obecnie jest ich w Polsce baaardzo wielu. Musisz rozejrzec sie, w co dane fundusze venture czy aniołowie biznesu inwestują. A jesli to sa rzeczywiscie innowacyjne pomysly, to nie wierze, ze nie znajdziesz inwestora. Jesli potrzebna Ci pomoc w znalezieniu inwestora napisz na pw.

Inventree.pl - pomysł, wiedza, kapitał

Nigdy

OnetKontekst
Reklama

<< Sprzedaż komisowa | >>

Inne tematy:

Sieci przyjmujące płatności cieszą się z kłopotów poczty

GRUPA ZAWODOWYCH GRACZY POMOZE CI POMNOZYC KAPITAŁ maciejo108@interia.

What Is Paxil Use For

Konferencje

Cipro Is Used To Treat What

Prognoza pogody - pożyczki - Firma Windykacyjna - Kolektory danych, komputery - gitary gitara - Bwin - apartamenty w sopocie - Hand Box - oferty pracy szczecin - Biżuteria hand made - pożyczki hipoteczne - pozycjonowanie - Sterowniki c.o. - reliance india call - Pozycjonowanie
Niepoprawny login lub hasło.
ogłoszenia nieruchomości praca samochody turystyka komputery

Stopka forum