Jak zrobić Biznes czyli BIZNES KONTAKTY

Forum ludzi chcących skutecznie prowadzić interesy swojej firmy

-->

Nie jesteś zalogowany.

#1 2007-07-04 11:53:49

biznesik
Użytkownik

tania kontrola kierowców

Czy są tu osoby związane z tematyką logistyki floty?
Chodzi mi o to czy znacie jakies sprawdzone sposoby na kontrolowanie swoich kierowców? tak żebym mógł w jakiś tani sposób ich kontrolować co robią, gdzie są, za ile tankują. bo tak na ładne oczy to ludziom nie wierze wink

2007-07-04 11:53:49

OnetKontekst
Reklama

#2 2007-07-05 09:57:28

listek
Użytkownik

Re: tania kontrola kierowców

Masz do wyboru system gps, montujesz jakieś urządzenia w autach i wiesz co się z nimi dzieje gdzie są albo specjalnie do tego przeznaczone karty paliwowe. Takie karty paliwowe dla flot mają niektóre stacje, kiedyś korzystałem z tej na BP bodajże bp plus.Jest ok, płaci się nią na stacjach jak zwykła kartą,jest na niej numer rejestracyjny samochodu także nikt swojego prywatnego nie zatankuje wink płacąc nią autoamtycznie jest wysyłana informacja że kierowca jest tu i tu, że zatankował za tyle i tyle i takie tam różne szczegóły

#3 2007-07-05 16:20:43

biznesik
Użytkownik

ale to przychodzi w formie jakiś raportow czy jak? bo ogólnie pomysł kart paliwowych wygląda całkiem ciekawie

#4 2007-07-06 10:09:23

listek
Użytkownik

to jest w formie raportów.Jak cie interesuja raporty to bardziej zaawansowany jest Fleetexpert który zawiera różne dane z działań floty, szczegółowe raporty które chyba można ustawiać  tak jak tobie odpowiada. Tego jest za dużo żeby opisywać, wszystko masz tutaj http://www.bp.com/efshomepage.do?categoryId=5500 i powodzenia w prowadzeniu floty smile

Nigdy

OnetKontekst
Reklama

<< witam witam i o drogę pytanm ;p | mam pytanko.....i proszę o pomoc... >>

Inne tematy:

hej fachowcy, JAK NIE PłACIć PODATKóW

Oddział zagraniczny

OFE: OFE: każdy ma po ok 10 tys.

Samozatrudnieni zachowają prawo do stawki 19 proc. pod dodat

Co by było gdybyś to zrobił teraz?

Stopka forum