Jak zrobić Biznes czyli BIZNES KONTAKTY

Forum ludzi chcących skutecznie prowadzić interesy swojej firmy

Forum Polskiego Produktu

Nie jesteś zalogowany.

#1 2008-09-17 12:32:23

kg
Użytkownik
Od: Poznań
Serwis

masz pomysl - co dalej?

Jesli masz pomysl na biznes, ale brakuje Ci wiedzy np z marketingu czy ksiegowosci, mozesz zglosic sie na Inventree.pl. Jest to bezplatny portal (dzieki dofinansowaniu z MNiSW), ktory pomoze Ci znalezc partnerow do zalozenia wspolnego biznesu. Oprocz tego mozesz liczyc na nieodplatne doradztwo z dziedziny, ktora Cie interesuje. Moze to byc np porada prawna czy dotyczaca dotacji na zalozenie dzialalnosci.
Zapraszam na Inventree.pl.
Bede takze wdzieczna za uwagi dotyczace zawartosci strony.
Pozdr

Inventree.pl - pomysł, wiedza, kapitał

2008-09-17 12:32:23

OnetKontekst
Reklama

#2 2008-09-30 13:21:48

annika
Użytkownik

Re: masz pomysl - co dalej?

Witam, a co to znaczy niedopłtane doradztwo? Mogę napisac mail z problemem, który mam i mi odpiszą? A poza tym kto tych rad udziela? Nie wątpie w chęci, ale przecież nie można znać się na wszystkim:)

#3 2008-09-30 13:37:19

kg
Użytkownik
Serwis

Dokładnie tak, jesli masz konkretny problem, zaloguj sie, napisz do nas, na pewno odpiszemy.
Nieodpłatne - uzytkownik nic za to nie placi, dzialania Inventree finansowane sa ze srodkow publicznych, z dotacji Ministerstwa Nauki.
A kto radzi - jesli chodzi o podstawowe kwestie zwiazane z zakladaniem firmy - odpowiadaja osoby, ktore od 3 lat prowadza inkubator przedsiebiorczosci i pomagaja zakladac dzialalnosc gospodarcza. A jesli brakuje szczegolowej wiedzy, np z zakresu rachunkowosci badz prawa, wynajmujemy kompetenych doradcow specjalizujacych sie w danej dziedzinie.

Ostatnio edytowany przez kg (2008-09-30 13:38:11)

#4 2008-09-30 14:13:22

annika
Użytkownik

Brzmi niezle:), ale czy ja muszę na portalu zdradzać mój pomysł? Nie koniecznie chciałabym, żeby wszyscy o nim wiedzieli:))

#5 2008-09-30 14:55:47

kg
Użytkownik
Serwis

Nie, nie musisz. Jesli chcesz, mozesz podac tylko kilka informacji ogolnych o projekcie, a szczególy ujawniac po podpisaniu umowy o poufnosci tylko wybranym osobom.

#6 2010-10-07 14:07:53

qwerty123
Użytkownik

Mam gotowy biznesplan firmy, która ma szansę na duże dochody. Potrzebuje jednak inwestora, ponieważ nie posiadam wystarczająco dużo pieniędzy na otwarcie działalności. W Polsce jest bardzo ciężko o realne dofinansowania innowacyjnych pomysłów.

#7 2010-10-29 08:48:56

carmen
Użytkownik

Doradztwo to bardzo dobry pomysł, jesli oczywiście usługi są na wysokim poziomie i firma zapewnia dyskrecję. To tez jakis pomysł na biznes.

Nigdy

OnetKontekst
Reklama

<< Kupowanie zadłużonych spółek kapitałowych | wsparcie mlodych przedsiebiorcow - Inventree.pl >>

Inne tematy:

Side Effects Of Lipitor Drugs

Fosamax Medicine How Does It Work

What Is Lisinopril Prescribed For

What Schedule Is Effexor Xr

Buy 30 | Medrol

Artykuły reklamowe - mieszkania poznań - domy drewniane projekty - kalkulator kredytu hipotecznego - analizy podatkowe - poduchy dmuchane - regał magazynowy sklep - domy na sprzedaż - Gry - Pozycjonowanie google - Wesela, dyskoteki, usługi dj-a - stomatolog - przewierty sterowane - sprzedaż opon - projekty garaży
Niepoprawny login lub hasło.
ogłoszenia nieruchomości praca samochody turystyka komputery

Stopka forum