Strony: 1
Własnie dzieki jednemu z nas odkryłem fantastyczny sposób na wygenerowanie dochodu pasywnego tzn dochodu który otrzymujesz bez względu na to czy pracujesz czy nie.
Jak wielu z was szuka dodatkowych źrodeł zarobku to czy do studiów czy na bieżace wydatki, czy na kupno mieszkania,samochodu itd itp.
Gdyby sie tak przyjrzeć tym staraniom to wiekszość z nich opiera sie tylko i wyłącznie na pracy na etacie-pracujesz dla kogoś i go bogacisz.
Są też inni uczestnicy tego "wyścigu szczurów" i są to osoby prowadzące własną działalność gospodarczą.
Najmniejszą i zarazem elitarną grupą tej całej "zabawy" są właściciele biznesów. Zatrudniają oni ludzi począwszy od pracowników a skończywszy na dyrektorach różnej maści
. Mogą też prowadzić działalność w internecie tworząc własne sklepy internetowe, sprzedając róznorakie usługi itp itd.
Jak pewnie słyszeliście właściciel największego sklepu internetowego Amazon swój biznes stworzył w garażu w domu. Ostatnio jeden z najmłodszych miliarderów w historii(MA 23 LATA I MAJĄTEK OK 1,3 MLD $$$$) dorobił sie tylko dlatego że stworzył portal społecznościowy(przepraszam za kryptoreklame) facebook.com
Do czego zmierzam-otwierając choćby najmniejszy e-biznes możecie trafić na osoby które nie tylkokupią wasze produkty ale także na inwestorów którzy wydadzą miliony lub miliardy dolarów za część udziałów w waszym biznesie
DLATEGO!!!!
Dzisiaj godzine temu stałem sie właśnie członkiem tej elitarnej grupy, która ma taką szanse-otworzyłem swój własny sklep internetowy.
Zainteresowanych zapraszam na strone mojego sklepu tylko i wyłącznmie poświęconemu sprawom biznesu. NIE musisz nic kupować!!, aby samemu skorzystać z fachowych informacji oferowanych przez osoby które znają sie na rzeczy i pomogą tobie także otworzyć e-biznes oraz także tradycyjny biznes korzystając z mojej pomocy. Zatem NIE CHCE abyście kupowali i wchodzili na moją strone
http://goldencoin.nextore.pl/
i zostali właścicielem e-biznesu jak ja.
CHCE tylko abyście zrozumieli powagę sytuacji i poprzez kupno odpowiednich książek także odkryli możliwość stworzenia fortuny
ŻYCZĘ POWODZENIA
Ostatnio edytowany przez bill gates (2008-09-16 21:04:25)
SPAM, TO CIEBIE ZROBIŁŁ TŁUKU-JAK NIE ZNASZ SIĘ NA RZECZY TO NIE ZABIERAJ GŁOSU
Tylko bez klotni prosze i wiecej kultury...
Wybacz ale skoro ktos nie zna sie na rzeczy i zabiera glos, w dodatku uwaza to za spam no to sory ale nikt nie bedzie mnie obrazal skoro sam promuje spam i oszustwo-jezeli cos zrobilem nie tak to przerpraszam, ale uwazam ze mam racje
Strony: 1